Bir Temmuz Günüydü.Gene Sıcakdan Kavruluyorduk.PC yi Açtım kafaya Takmıstım o zamanlar Fifa 08 Oynayacaktım Hamachiden! Aradım Taradım Ağlara Girdim.Sonra Bir Reklam.Dül-DüL cup Hemen Daldım.Üye Oldum Turnuvaya Kayıt Başvurumu Yaptım.Bende birçok yama oldugu için oyunu sildim geri yükledim.Aksilik işte Yüklenmemişti.Ama Kafaya Takmıstım Turnuvaya Katılacakdım!.Gittim Yeni Bir cd Aldım.Yükledim mb66fb ile yapıyorduk.Daha O zaman İlk Golumü C.ronaldo İle Manu da atmıstım.Sonra Sitede Turnuvalar Açtım Hergün ve Süper Mod Oldum Ardından Deneme Mod ve Sonunda Adminlik rütbesine eriştim.Sonra Admin Olunca Turnuva Düzenliyordum.Bi Aksilik Cıkmıstı emwre diye bir üye vardı.Turnuvaya Katılanlara İsyan Cıkarttırdı amacı beni adminlikden aldırmak ve Kendisinin Admin olmasıydı ama olmadı!.Çok sinirlenmiştim.ve Adminliğine Maç Yaptım!.Yenilirsem Adminliğim Gidecekdi.İlk Maçta 2-0 yenilmistim.ÜZerimdeki baskı ve HT yi kaybetme korkusu artımıstı.2. maca geldik dakika 90 3 uzatmalardayız 1-0 öndeyim.Korner Kullanıyorum.Bismillah Deyip Kullandım ve gol:D.3.Maça İse daha istekli Sarıldım ve o maçıda 2-0 aldım ve o üyeyi siteden Sutladım ve Bugünlere Geldik.DülDül Cuppu acıp Siteye Katılmamı Sağlayan X-FACTOR kardesimize gönülden sevgilerimi iletiyorum.