Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ht Kuruluş Biyografisi

3 posters
YazarMesaj
WebGsuA
Admin
Admin
WebGsuA

İş/Hobiler : Bilgisayar , Basketbol , Web Tasarım
Lakap : HT Kurucu
Ruh Hali : Ht Kuruluş Biyografisi Images12
Takımı : Ht Kuruluş Biyografisi Trky10
Rep : 11319579

Ht Kuruluş Biyografisi Empty
MesajKonu: Ht Kuruluş Biyografisi   Ht Kuruluş Biyografisi EmptyPtsi 9 Şub. 2009 - 0:34

Şimdi Arkadaşlar Perş. 29 Mayıs 2008 Tarihinde Saat 12:40'da Okuldan Geldim ve herzamanki gibi bilgisayara oturdum gelir gelmez puhaaaa
sonra bi fifa 08 Açtım ve Manager Oynamaya Başladım Sonra Sıkıldım ve saat 13:20 gibi oyundan Çıktım. Dedimki bu kendi kendime Olmuyo Birisiyle Oynayam Sonra Hamachi Adlı Programı buldum ve yükledim ağlara girdim birisiyle oynadım Yendim. Sonra Biriyle Daha Yaptım Yendim. Sonra webde Gözerken Hamachiyle Turnuvalar Gördüm Ve Katılım Dedim Almadılar puhaaaa mesaj sayını yükselt dediler. Ay ben sizin yapacağınız işin te ... puhaaaa dedim ve siteden çıktım saat 14:20 filan oldu. Hemen Kendi turnuvamı Kendim Düzenlerim Lan Dedim Girdim Bu Forum Sitesi Açam Dedim B İşlerde Tecrübem Vardı ve Hemen www.HamachiTurk.Forumk.Biz İsimli Siteyi Kurdum. Site Açılış Tarihi Perş. 29 Mayıs 2008 - 14:32'de Gerçekleşti. İlk Bişi Yoktu Sitede Boş Bişidi puhaaaa Sonra Konuları Ekledim İşte içerikleri Ayarladım Falan Filan Bi İş Baya Sürdü 3-4 Gün Sürdü. İlk Turnuvalar Açtım Kimse Gelmedi. Sonra Siteye Ara Verdim Yaklaşık Olarak 2 Ay Hazirana Kadar Uğraşmadım.
Okullar Kapandı İşte Karneler Alındı Eve Geldim Filan, Tekrar Aklıma Ht geldi ve başladım Resterasyona Site Adam Akıllı Süsledim, İçerikleri ekledim Baya Bi Uğraştım ve Turnuva Kurdum o GÜn Herkez mutlu ya Hamachide Reklam Yaptım Baktım Turnuva Bi Anda Doldu puhaaaa Hemen Onu Bitirdim Bidaha Açtım Bidaha Doldu Turnuva O da Bitti. Böle Bu İş 70 üyeye Ulaştı. Sonra Sitenin en Hareketli Günleri Olan TEMMUZ Ayına Geldik Ve Başladık Turnuvaları yapmaya. Hamachide yayınladım reklam Biri Geldi X-FACTOR Sitede İyi Çalışıyo Aldım İşe puhaaaa modluğa Sonra Adminliğe Terfi Etti Çakal puhaaaa Sonra ki Günlerde ben İş Buldum Site X-FACTORA Emanet Oda İi Çalışmış O Aralar . Akşam Geldim Bi baktım Gezgin Diye Biri Turnuvalar Açmış FotoShoplu Resimler Filan hemen Mod Yaptım Çakalı Smile sonra Bu iii Çalışmaları Sonucu Admin Oldu. Sonra Bi Gün Akşam Daha Dev-Fifacı Diye Bi Eleman ii Çalışıyo Messi_1905 Birlikte İkisinide İşe Aldım birbiriyleriyle yarışıyolar Ama Arkadaşlar puhaaaa Sonra Bunlar Admin Oldular. Dev Hala Admin Ama Messi_1905 Yaptığı Kötü İşlerden Dolayı Görevinden Alındı. Sitede Hergün Değişik Değişik Şeyler Yaşandı. Bu GÜnlere Geldik Ve Baktıkki Birbirimize İyice Bağlanmışız. Bir Aile Olmuşuz. ne zaman İntere Girsek Mutlaka Ht'ye Uğrar Bi Paylaşım Yapar Olduk Yararlı İşler Yapak Olduk Ve EN ÖNEMLİSİ ESKİ ÜYELERLE EMEK VERMİŞLERLE YENİLERİYLE . HAİNLERİYLE DOSTLARIMIZLA BİZ BİR KARDEŞ DOSTLUK KURMUŞUZ. İYİKİDE AÇMIŞIM HT'Yİ HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDER VE SAYGILARIMI SUNARIM.

Ht'nin Biyografisi Uzun Ama Daha Anlatsam 5 SAyfa Sürer puhaaaa
http://www.hamachiturk.yetkinforum.com
mb66fb
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
mb66fb

İş/Hobiler : Web Tasarım Futbol Fifa 08 Bilgisayar Gladiatus
Ruh Hali : Ht Kuruluş Biyografisi Mutlu10
Takımı : Ht Kuruluş Biyografisi Fb10
Rep : 5895006

MesajKonu: Geri: Ht Kuruluş Biyografisi   Ht Kuruluş Biyografisi EmptyPtsi 9 Şub. 2009 - 16:34

Ben yokum!:DSiteye tekrar başlıyorum.
WebGsuA
Admin
Admin
WebGsuA

MesajKonu: Geri: Ht Kuruluş Biyografisi   Ht Kuruluş Biyografisi EmptyPtsi 9 Şub. 2009 - 19:55

mb66fb demiş ki:
Ben yokum!:DSiteye tekrar başlıyorum.

hoşgeldin mb66fb Seni Uzun Zamandır Göremiyoruz.Tekrar Paylaşım Yapmalarını bekliyoruz
GezgiN
Admin
Admin
GezgiN

İş/Hobiler : FİFA OYNAMAK ,HT.forumk.biz/ SİTEDE KONU AÇMAK :D
Lakap : GEZGİN
Hamachi IP : 5.230.173.4
Ruh Hali : Ht Kuruluş Biyografisi Yurekl10
Rep : 25298999

MesajKonu: Geri: Ht Kuruluş Biyografisi   Ht Kuruluş Biyografisi EmptySalı 10 Şub. 2009 - 22:22

Vay Anasını puhaaaa ne günlerimiz Oldu Şu Sitede Yaz Tatili Gelsede Tekrar Coştursak Şu Siteyi.Bu Arada Sende Hoş Geldin Mehmet.
WebGsuA
Admin
Admin
WebGsuA

MesajKonu: Geri: Ht Kuruluş Biyografisi   Ht Kuruluş Biyografisi EmptyÇarş. 11 Şub. 2009 - 1:16

heya yazıncanlı oluyoz demi gezgin puhaaaa ii günlerdi be dert yok tasa yok paso turnuva aç puhaaaa
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Ht Kuruluş Biyografisi   Ht Kuruluş Biyografisi EmptyCuma 13 Şub. 2009 - 15:43

yaz tatili gelse coşacaz ama daha war Sad
mb66fb
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
mb66fb

İş/Hobiler : Web Tasarım Futbol Fifa 08 Bilgisayar Gladiatus
Ruh Hali : Ht Kuruluş Biyografisi Mutlu10
Rep : 5895006

MesajKonu: Geri: Ht Kuruluş Biyografisi   Ht Kuruluş Biyografisi EmptyPaz 1 Mart 2009 - 16:19

Birbirimize iddia oynardık rep le ne manyanq olurdu.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Ht Kuruluş Biyografisi   Ht Kuruluş Biyografisi EmptyPaz 12 Nis. 2009 - 17:14

evet messi ile yapmıştık 5000 repimi almıştı namussuz puhaaaa

Ht Kuruluş Biyografisi
1 sayfadaki 1 sayfası