Konu: Dev Fifaci HT biyografi :D çok güleceksiniz Cuma 20 Şub. 2009 - 12:21
Evet arkadaşlar birgün yine herzamanki gibi hamachiyi açtım ve maç yapıyorum önüme geleni yıkıyorum baktım headmachine diye birisi turnuva var gelsene dedi bende nasıl oluyor o dedm anlattı ve aklıma yattı girdim turnuvaya by_toletello ile yapıyordum ben bunu yendim ve gideyim siteye yazayım dedm baktım banlanmışım siteye giremiyorum gittim headmachineye sordum ve seni banlamışlar dedi bende neden dedm nickin yüzünden dedi o zaman nickim anti__fb idi bu gezginde fanatik fenerli ya beni banlamış senmisin beni banlayan neyse devam edeyim headmachineye sordum nie banlamışlar o sitedeki modlar ve adminler fenerli ondandedi daha sonra ben tekrar üye oldum dev_fifaci nickiyle bu sefer ban falan yok turnuva oluyor katılıyorum ya 2.yim ya 1.ci işte böyle devam ediyor daha sonra paylaşım yapmaya kafamı koydum ilk önce fıkralardan başladım komik yazı felan paylaştıkça paylaştım...... oyunlara geçtim programlara geçtim ve bnm rep uçtuuu daha sorna bi baktım emre beni fifateam admin yapmış tabi ben bi havalara falan girdim daha sonra tekrar paylaşımlar yaptım.... baktım deneme mod oldum hala paylaşımlara devam ettikçe mod oldum daha sonra emre ile saat gece 2-3 e kadar sitede duruyoduk falan siteyi düzenliyorduk işte 3-5 gün sonra süper mod oldum 1-2 hafta sonrada admin oldum admin nasıl oldun derseniz gerçekten çok çalıştım ve siteye bi girdm özel mesaj gelmiş hemen baktım ve emre den gelmiş seni admin yaptım diye bende çok saol falan dedm işte admin olunca daha çok çalıştım.... çalıştım ve çalıştım.... işte sonra bu günlere geldik banlanınca da söylemiştim zaten bu sitede yükselcem diye
WebGsuA
Konu: Geri: Dev Fifaci HT biyografi :D çok güleceksiniz C.tesi 21 Şub. 2009 - 14:01
Dev_FiFaCi demiş ki:
bnm rep uçtuuu daha sorna bi baktım emre beni fifateam admin yapmış tabi ben bi havalara falan girdim daha sonra tekrar paylaşımlar yaptım.... baktım deneme mod oldum hala paylaşımlara devam ettikçe mod oldum daha sonra emre ile saat gece 2-3 e kadar sitede duruyoduk falan siteyi düzenliyorduk işte 3-5 gün sonra süper mod oldum 1-2 hafta sonrada admin oldum
Evet Dev_fifaci Bu site'nin Kurucularından Biridir. Adminlik Görevini Gezgin gibi X-factor Gibi Hakkıyla Almıştır. Siteye Hiç Girmezsebile Onu Diğer Adminleri Görevlerinden Kesinlikle Almam Onlara Bugünlere Gelmemize Yardımcı Oldukları İçin Teşekkür Ederim Saolun Arkadaşlar
GezgiN
Konu: Geri: Dev Fifaci HT biyografi :D çok güleceksiniz C.tesi 21 Şub. 2009 - 18:49
xD aq dion ya sitedeki amdminle modlar falan fenerli die koskoca sitede bi ben fenerliyim aq:D
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dev Fifaci HT biyografi :D çok güleceksiniz Paz 22 Şub. 2009 - 9:21
Ben DEmedim headmachine dedi adminler falan fenerli diye