Oyun Linklerini Gizlemek İçin Oyun Ekleyenler Baksın
Yazar
Konu: Oyun Linklerini Gizlemek İçin Oyun Ekleyenler Baksın Cuma 1 Ağus. 2008 - 16:30
Oyun Linkleri Saklamak İçin Bu Kodu Kullanın Arkdaşlar
Kod:
[b][img]http://img530.imageshack.us/img530/9199/mp3ndreq9.gif[/img] GİZLİ LİNK VEYA MESAJ DOSYA LİNKİNİ SADECE CEVAP YAZANLAR GÖREBİLİR
[color=red][url=http://hamachiturk.yetkinforum.com/profile.forum?mode=register]ÜYE OLMAYANLAR CEVAP YAZAMAZ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN[/url][/color]
[hide] OYUN LİNKLERİ BURAYA EKLENECEK [/hide][/b]
Misafir Misafir
Konu: Geri: Oyun Linklerini Gizlemek İçin Oyun Ekleyenler Baksın Cuma 1 Ağus. 2008 - 16:36
buna ihtiyacım wardı tşkkürler
WebGsuA
Konu: Geri: Oyun Linklerini Gizlemek İçin Oyun Ekleyenler Baksın Cuma 1 Ağus. 2008 - 16:39
dev_fifaci demiş ki:
buna ihtiyacım wardı tşkkürler
BİRŞEY DEĞİL BENDE SENİN LİNKLERİ SAKLIYORDUM ZATEN AMA SEN SKLARMISIN BEN Bİ KAÇ ALFBE DAHA EKLEYİM
Misafir Misafir
Konu: Geri: Oyun Linklerini Gizlemek İçin Oyun Ekleyenler Baksın Cuma 1 Ağus. 2008 - 17:41
evt bazı eklediğim oyunların alfabesi yoktu şaşırdım aslında alfabe saçma yaaw o kadar çok oyun yokki ekleyende pek yoq çok fazla olsa haklısın ama oyun sayısı saten az
WebGsuA
Konu: Geri: Oyun Linklerini Gizlemek İçin Oyun Ekleyenler Baksın Cuma 1 Ağus. 2008 - 17:56
dev_fifaci demiş ki:
evt bazı eklediğim oyunların alfabesi yoktu şaşırdım aslında alfabe saçma yaaw o kadar çok oyun yokki ekleyende pek yoq çok fazla olsa haklısın ama oyun sayısı saten az
olsun ilerde karışlık olmasın alt yapıyı temelden atmalıyız sonra zor olur
Misafir Misafir
Konu: Geri: Oyun Linklerini Gizlemek İçin Oyun Ekleyenler Baksın Cuma 1 Ağus. 2008 - 20:11
haklsın inş yoğun ilgi olur
Misafir Misafir
Konu: Geri: Oyun Linklerini Gizlemek İçin Oyun Ekleyenler Baksın Paz 3 Ağus. 2008 - 22:06
işte yapmanız gereken sadece bu
Kod:
[hide]buraya link yazın[/hide]
WebGsuA
Konu: Geri: Oyun Linklerini Gizlemek İçin Oyun Ekleyenler Baksın Paz 3 Ağus. 2008 - 22:59
dev_fifaci demiş ki:
işte yapmanız gereken sadece bu
Kod:
[hide]buraya link yazın[/hide]
Evet buda millet diyecekki link nerde gözükmeyecek ordaki o kodlarda anlatım var şöle şöle göremezsiniz falan filan onuun için öle kullanmalıyız eğer bunu kullanırsak link gözüükmez kimsede göremez cevap yazmaz boş boş durur
Misafir Misafir
Konu: Geri: Oyun Linklerini Gizlemek İçin Oyun Ekleyenler Baksın Ptsi 4 Ağus. 2008 - 0:18
aa sende milleti gerizekalı yaptın heaa hem ben duyuru yaptım böyle böyle diye xD xD xD
Oyun Linklerini Gizlemek İçin Oyun Ekleyenler Baksın