Konu: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Cuma 1 Ağus. 2008 - 20:53
3-4 Gb sınırında dolaşan oyunlar eskisi kadar büyük görünmemeye başladı gözümüze. Yıllardır artan veri boyutuna direnen, ısrarla oyunu sattıranın büyüklüğü olmadığını kanıtlamaya çalışan tek bir yapım mevcut: 18 Wheels of Steel, namı diğer Hard Truck. Keramet oyunun büyüklüğünde değil.. 18 Wheels of Steel geleneği bozmuyor ve zamanının en az veri boyutuna sahip oyunu olarak piyasaya çıkıyor. Son versiyonlarında 90-150Mb derken, Haulin 350Mb olarak karşımıza çıkıyor. Her zamanki gibi oyunumuzun amacı aynı: Yük taşımacılığı. Haulin’de de Amerika eyaletleri arasında istediğimiz kargo yükünü kamyonumuza yüklüyor ve yerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Yapımdaki bir yenilikte, genel olarak kargoların artık zaman limitli taşınmaması. Önceki versiyonlarda panik halinde bir yandan direksiyon salladığımı, bir yandan da uyku, mola, benzin alma gibi aktivitelerle kargoyu zamanında ulaştırıp ulaştıramayacağımı hesapladığımı hatırlıyorum. Önceki oyunlarda bir açıkta bu noktada patlak veriyordu. Özellikle şehir gibi yerlerde sıkça rastladığınız, kırmızı ışıkların hepsinde beklemeye kalkarsanız kargo asla vaktinde yetişmiyor.. Çorba parası? Yeni yapımda dikkat çeken özelliklerden biri de trafik kurallarına göstermek zorunda olduğunuz hassasiyet. Zira polisler eskisi kadar gevşek değiller. Ekranın üstünde bulunan benzin göstergesi kaldırılarak yerine polis tarafından aranma seviyesi konulmuş. Trafik kural ve ışıklarına dikkat etmeli, araç sinyal lambalarını kullanmalı ve arabalara çarpmamalıyız. Uymadığınız her kural sizi göstergede polis tarafından daha aranır hale getiriyor. Polis yakınından geçerken de enseleniyorsunuz. Aykırı hareketleriniz makul seviyede ise bazen sadece uyarı alarak paçayı yırtabilir, taşkınlığınız had safhada ise yüklü miktarda ceza ödemeye mahkum bırakılabilirsiniz. Benzine yine zam.. Benzin göstergesi demişken… Gösterge tamamı ile kaldırılmamış, tampon kamerası mod’unda görünür hale getirilmiş. Zamanla benzin azalıyor ve benzinciye uğramak zorunda kalıyoruz. Haliyle benzin ihtiyacımızı görmemiz gerekiyor. Hard Truck’tan beri seriyi oynatan özelliklerden biri de küçük detayların olması. Benzin azalma örneğinde olduğu gibi; taraf taraf benzinci aramamız, yağmur yağınca silecekleri çalıştırmak zorunda oluşumuz, motor freni, selektör, sinyal ve 4’lü kullanımı gibi detaylar çoğu oyunda atlanan detaylar. Eğlence olsun diye silecekleri inatla çalıştırmamam ve kör şekilde gitmem; yakıtım bitti bitecek durumda benzinci ararken, benzin harcamamak için yokuş aşağı giderken vitesi boşa almam ya da motoru kapatmam gibi örnekler sanırım başka oyunda rastlayamayacağınız türden. Kullar gidişine, yollar duruşuna hasta.. Artısıyla eksisiyle her sene önümüze sürülen 18 Wheels of Steel’ler bir müddet ekran başında kalmamızı sağlıyor. Seriyi her ne kadar seven biri olsam da, bir süre sonra oynamamaya başlıyorsunuz. Uzun saatler boyunca direksiyon sallamaktan zamanla sıkılmaya başlamak bunun en büyük sebebi. Direksiyon sallamak derken… Belki de en iyi direksiyonla oynanan oyun Hard Truck ve 18 Wheels of Steel serisidir. Çoğu yarış oyununda direksiyon tercih edilmemesinin sebebi, direksiyon ile klavye kadar yeterince hızlı tepki verilememesidir. Tabi 18 Wheels of Steel gibi ağır kamyon ve tır kullandığımız bir yapımda hızlı tepki vermek yerine, koltuğa yaslanıp yavaş yavaş çıktığınız rampada direksiyon sallamak, klavye ile oynamaktan çok daha fazla zevk veriyor. Direksiyonlarınızı tekrar tozlu raflardan çıkartma vakti geldi.
GİZLİ LİNK VEYA MESAJ DOSYA LİNKİNİ SADECE CEVAP YAZANLAR GÖREBİLİR
Kurumlumu şöyle yapacaksınız arkadaşlar. Oyunu Rar’dan istediğiniz dizine çıkarın ve oynayın. Sonra oyundan çıkın. Daha sonra Belgelerim İn içinde 18 WOS HAULİN oluşacak. O Klasörünün içine Türkçe yamayı kurun...
Ondan sonra zaten otomatik güncelleniyor.
Oyuna girdiğinizde menü de Türkçe Seçenegi oldugunu görürsünüz. Ayarlar > GamePlay> Language>Türkçe yi seçin.
barox
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Ptsi 19 Ocak 2009 - 21:39
güsel paylaşım saol
jacksbullet
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Perş. 22 Ocak 2009 - 0:53
eyw kardesim emegine saglik
GezgiN
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Perş. 22 Ocak 2009 - 17:56
bu oyun züper internet cafede oynuordum eskiden
Misafir Misafir
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] C.tesi 24 Ocak 2009 - 16:49
önemli değil arkadaşlar ne mutlu bana
XXXXX12
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Salı 27 Ocak 2009 - 15:47
emeğine sağlık kardeşim sağolasın...
ismail.58
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Perş. 29 Ocak 2009 - 18:44
cok teşekkür güzel paylaşım
wild
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Paz 1 Şub. 2009 - 17:02
ellerine sağlık .
WebGsuA
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Paz 1 Şub. 2009 - 20:20
Tekrar saolsın Güzel Bi Oyun
Misafir Misafir
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Ptsi 2 Şub. 2009 - 13:17
önemli değil arkadaşlar
NecO
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Ptsi 9 Şub. 2009 - 18:02
bn bi türlüü yapamadım ama saolasaın
WebGsuA
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Ptsi 9 Şub. 2009 - 19:57
NecO demiş ki:
bn bi türlüü yapamadım ama saolasaın
neyi yapamadım anladım indirmeyi mi?
suatdurma
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] C.tesi 28 Şub. 2009 - 9:11
teşekkürler güzel olmuş mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
furkan44
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Cuma 6 Mart 2009 - 1:24
elinize sağlık
qutila
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Paz 5 Nis. 2009 - 14:34
teşekkürler..
Miyoperic
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] C.tesi 11 Nis. 2009 - 13:07
Saolasın
Misafir Misafir
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Paz 12 Nis. 2009 - 16:35
arkadaşlar oyunda sorun yok bn indirdim ve oynadım
coupedriver
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Paz 12 Nis. 2009 - 21:43
teşekkürler inşallah çalışır!!
coupedriver
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Paz 12 Nis. 2009 - 22:29
Oyun çalışmıyor bende ne yaptuysam beceremedim. start a basıyorum sonra masüstüne geri dönüyor..
Misafir Misafir
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Perş. 16 Nis. 2009 - 15:19
oyun sorunsuz
can1363
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Salı 21 Nis. 2009 - 23:17
eline sağlık
Misafir Misafir
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Çarş. 22 Nis. 2009 - 16:03
önemli değil
musti_70_33
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Cuma 24 Nis. 2009 - 20:55
güzel paylaşım sağol
davulcu11
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Perş. 30 Nis. 2009 - 17:54
gzL payLaşm ty..
kral25
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Cuma 1 Mayıs 2009 - 18:14
saolasınreis allah razi olsun
sonnefes20
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] C.tesi 2 Mayıs 2009 - 2:13
walla arkadaslar su oyunun kur calıstırını bana verenın kırk yıl kölesı olcam yaff
WebGsuA
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] C.tesi 2 Mayıs 2009 - 18:47
verdik işte şimdi anamesaja bak orda downloadı indir,
Misafir Misafir
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Paz 3 Mayıs 2009 - 9:42
part1 sonra part2 daha sonrada download de
tumih
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Cuma 5 Haz. 2009 - 13:17
supern
kanemane
Konu: Geri: 18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb] Salı 9 Haz. 2009 - 13:51
süper
18 Wheels Of Steel Haulin Full İndir_[Portable-Tak Çalıştır]-[124.Mb]